Plan om de Vinh Thanh-school in 2022 te bouwen

Vinh Thanh School bevindt zich in de gemeente Vinh Phuc, in het district Bac Quang, in de provincie Ha Giang. Het totale aantal studenten op de school is 120, van 3 tot 5 jaar oud. De kinderen behoren tot de etnische minderheden Nung, H'Mong en Tay.
100% van de kinderen behoren tot arme gezinnen in de gemeente. De meeste van hun ouders kunnen niet lezen en schrijven. Ze hebben echter de ambitie dat hun kinderen goed onderwijs krijgen. Ze kijken er naar uit om dag en nacht naar school te gaan.

Financiering is een grote drempel, het aanbod van faciliteiten is niet voldoende. Daarom zijn er niet genoeg scholen in bergachtige gebieden waar etnische minderheden wonen. Ze moesten lenen van een huis of een overheidsinstantie om hun dagelijkse lessen te volgen.

Om de faciliteiten voor veilige, verzorgende, verzorgende en educatieve diensten te garanderen, vraagt ​​de school dringend uw aandacht en investeringssteun om de school voor studenten weer op te bouwen.
Bouw investeringskosten
1
Nieuw gebouw
Het bouwen van een nieuw gebouw met 5 leslokalen (beneden grond, oppervlakte van 6 x 8 = 48 m2). In totaal 240 m2. Schatting van de kosten: €29.000.
2
Beton storten
Beton storten om een ​​speelplaats voor leerlingen te maken met een oppervlakte van 100m2. Schatting van de kosten: €1.200 aan materialen (arbeid: mensen mobiliseren, ouders van studenten helpen mee met het bouwen).
3
Toiletten
Bouwen van 4 toiletten. Schatting van de kosten: €5.600.